Tente Branda

Restorant Tentesi

İçindekiler

DCIM100MEDIADJI_0869.JPG

Ürünü tanıyın!

Restoran tentesi, mekanlarını daha konforlu ve görsel açıdan daha ilgi çekici bir hale getirmek isteyen işletmelerin favori sistemlerindendir. Restoran tentesi modelleri kullanıldıkları ortama renk ve ayrı bir stil kazandırır. Diğer yandan konforlu ve mevsimsel hava şartlarının olumsuz etkilerinden korunan bir ortamda yemek yeme, kaliteli zaman geçirme imkanı sunar.

Sağladığı avantajlar nedeniyle restoran tentesi kullanımı ülkemizde de dünya genelinde de giderek daha yaygın bir hal almaktadır. Tente sistemlerinin çeşitliliği, maliyetlerinin uygunluğu, farklı kullanım alanlarına uygun boyutlarda ve farklı ihtiyaçları karşılayacak özellikte üretilebiliyor olmaları sayesinde restoran ve kafe gibi işletmeler başta olmak üzere sayısız alanda tente kullanımı işlevsel bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır.

İLETİŞİME GEÇİN​!

Whatsapp ya da Telegram üzerinden kolaylıkla bize ulaşabilirsiniz!

jpeg_8

Restorant Tentesi Nedir?

Restoranların ön bölümünde, mevsimsel etkilere ve kötü hava şartlarına karşı koruma sağlama amacıyla tasarlanmış, işlevselliği ve görselliği ile dikkat çeken gölgelendirme sistemleri restoran tentesi olarak adlandırılmaktadır. Müşteri konforunu sağlamak isteyen küçük, orta ya da büyük ölçekli tüm restoranlar, işletmelerinin açık alanlarında gerekli korumayı sağlamak için restoran tentesi modellerinden faydalanırlar. Bu sayede restoranların bahçe bölümlerinde müşteri ağırlamak için koyulan masların yer aldığı alanlar çok daha konforlu, güvenli ve şık bir hale getirilebilir.

Restoran tentesi kullanımı aynı zamanda masalara ve müşterilerin üzerine ağaç yapraklarının düşmesini önler. Dikkat çekici, şık ve konforlu bir şekilde dizayn edilmiş açık alnalarda keyifli zamanlar geçirmek ve olumsuz hava koşullarına karşı koruma sağlamak için restoran tentesi modelleri en iyi seçeneklerdir.



Restoran tentesi ile her mevsim rahat edin

Kullanım sıklığı giderek artan restoran tentesi modelleri işlevselliği ile ön plana çıkan dış dekor unsurları olarak da tanımlanabilir. Restoran tenteleri kullanıldıkları alanları kavurucu güneş ışınlarından koruyacak gölgelik alanlar oluşturmak için ideal çözümlerdir. Kış aylarında ise rüzgar, soğuk, kar ve yağmurdan koruma sağlarlar. 

Sahip oldukları koruyucu ve konfor sağlayıcı özelliklerinin yanı sıra tente modellerinin, kullanıldıkları mekanları estetik açıdan daha iyi bir noktaya taşıma, dekorasyonu tamamlama ve hoş bir stil oluşturma konusundaki katkıları da yadsınamaz. En çok tercih edilen tente modellerinden biri olan restoran tentesi modelleri gerek kullanım kolaylıkları gerek fazla yer kaplamamaları nedeniyle işlevselliği şıklıkla birleştiren dekoratif ögeler olarak öne çıkar. Restoran tenteleri kaliteli ve sağlam malzemelerden, uzun yıllar boyu dayanıklı ve konforlu kullanım imkanı sağlama amacıyla üretilirler. Restoran tentesi modellerinin kullanım alanının ihtiyaçlarına, özelliklerine ve dekorasyonuna uygun olarak seçilmesi durumunda hem konforlu ve güvenli bir koruma elde edilmiş hem etkileyici bir görselliğe erişilmiş olur.

DSC02388

Her Koşulda Kullanılabilir

Tüm bu etkenlere bağlı olarak tente sistemleri, restoranlar ve kafeler başta olmak üzere çeşitli işletmelerde kullanılırlar. Restoranlar yoğun müşteri sirkülasyonu olan işletmelerdir. Restoran tam kapasite dolu olduğunda, yer olmadığından müşterilerin geri çevrilmesi gibi işletme karlılığını olumsuz yönde etkileyen durumlarla karşılaşılabilir. Restoranların yakın ve uygun alanlarına, işletmenin görünümünün ve dekorasyonunu şık bir şekilde tamamlayacak restoran tentelerinin yapılması bu sorunu engelleyen bir çözüm olabilir. Restoran tentesi kullanılmasıyla kafelerin kullanım alanının genişletilmesi, daha fazla müşteri hizmet verilmesi ve işletme gelirinin artırılması söz konusu olabilir.

Restorant Tente Modelleri Nelerdir?

Restorant tentesi modelleri mevsim özelinde değişebilen hava şartlarına karşı koruma sağlamak, canlı ve ilgi çekici ortamlar yaratmak için kullanımı tercih edilen gölgelendirme ekipmanları arasında yer alır. Sabit tente, mafsallı tente, körüklü tente, pergola tente başta olmak üzere restoran tentelerinin çeşitli modelleri vardır.

Sabit tente modelleri kullanılacakları cephenin durumuna, ihtiyaçlara ve tercihlere göre farklı boyut ve şekillerde tasarlanabilirler. Güneş ve yağmur gibi hava koşullarından koruma sağlamalarının yanı sıra şık bir görünüm elde edilmesine de yardımcı olurlar. Sabit tente modellerinin metal aksamları paslanmaz boyalıdır. İstenen ölçüde ve boyutta olduğu gibi farklı renk ve desen seçenekleriyle üretilebilirler. Tercihe göre saçaklı ya da saçaksız sabit tente modellerinin kullanımı tercih edilebilir.

Körüklü tente modelleri, hareketli bir aksama sahiptir. Körükleri, yandan gelen güneşin engellenmesi için istenen şekilde ayarlanmasına imkan verir. Görsel amaçlarla kullanılabilen körüklü tente modellerinin ipli ve motorlu seçenekleri bulunur. Körük sistemi sayesinde açılır kapanır bir mekanizması vardır. Dış mekanların güvenli bir şekilde kapatılmasını ve mevsimsel etkenlerden korunmasını sağlar.

Mafsallı kollar yardımıyla açılıp kapanan mafsallı tente modellerinin hareketli sistemi, alüminyum enjeksiyon parçalarından oluşur. Rüzgar ve güneş sensörü monte edilebilen mafsallı tente modellerinin, manuel ve otomatik açılma özelliğine sahip olan türleri bulunur. Mafsallı tente modelleri farklı renk ve desen seçenekleri ile farklı alanlarda kullanıma uygun ürünlerdir.

Balkon, cam, restoran ve kafelerin önlerine karpuz tente modelleri gölgelik ve dekoratif amaçlarla uygulanabilir. Özel olarak tasarlanabilen karpuz tente modellerinin montajı da kolaydır. Dekoratif açıdan sağladıkları şık görünümün yanı sıra uzun yıllar dayanıklı ve güvenli kullanım imkanı vermeleri, karpuz tente modellerinin kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde mümkündür.

Restorant Tente Kullanım Alanları Nelerdir?

Restoran tentesi modelleri zengin çeşitlilikleri ile küçük, orta ve büyük restoran işletmelerinde kullanılabilir. Mekanların mevsimsel koşullardan en az şekilde etkilenmesini sağlayan bir ortam yaratmak için kullanılan restoran tenteleri sayesinde restoranların müşterileri konforlu ve güvenli aynı zamanda şık ortamlarda zaman geçirerek yemeklerini yeme imkanını elde ederler.

Manuel ve otomatik modelleri bulunan restoran tenteleri kullanım alanına uygun olarak seçildiğinde mevsim özelinde değişebilen olumsuz hava koşullarını önlemek son derece kolaydır. Böylece restoran müşterileri açık havadan kopmadan ve manzaraları kapanmadan keyifle zaman geçirebilir, her mevsimin kendine özgü güzelliklerinin tadını şık ve konforlu ortamlarda çıkarabilirler. 

Açık alanların her mevsim konforlu bir şekilde kullanılmasına imkan veren yapıları nedeniyle tente modelleri genelikle restoran ve kafe gibi işletmelerde kullanılırlar. Bunlara ek olarak konutların teraslarında, bahçelerinde, balkonlarında ya da verandalarında tente modellerinin kullanılması mümkündür.

Rüzgar, güneş, yağmur ve kar gibi olumsuz hava şartlarına karşı etkili bir koruma ve güvenli bir ortam yaratmak için tente modelleri son derece işlevsel çözümler olarak öne çıkar.

Restorant Tente Avantajları Nelerdir?

Restoranlarda tente kullanımı pek çok farklı avantaj sağlar. Restoranlarda aynı amaca yönelik olarak farklı tente modellerinin kullanılması söz konusu olabilir. Manuel diğer bir deyişle fiziksel güçle açılıp kapanan tente modelleri restoranlarda kullanımı en sık tercih edilen restoran tente modellerinin başında gelir. Manuel tenteler aşırı yağıştan ya da farklı nedenlerden dolayı elektronik sistemlerde arıza yaşanması gibi riskleri önler. Kullanıcılar istedikleri zaman tenteyi manuel olarak açıp kapatabilirler. Ayrıca manuel tente sistemleri, bakım ve temizlik sürecinde de avantajları ile öne çıkarlar.

Motorlu tente modelleri restoranlarda sık kullanılan diğer bir tente türüdür. Motorlu tente sistemleri son derece zahmetsiz bir şekilde açılıp kapanır. Bununla birlikte motorlu tente modellerinin uzun yıllar boyu, konforlu bir şekilde kullanılabilmesi için kaliteli bir motoru olmalıdır. Motor ne kadar kalitesiyle sistemin uzun ömürlülüğü o kadar fazla olur. Kullanım kolaylığı ile dikkat çeken motorlu tente modelleri aynı zamanda şık görünümleri ile de beğeni toplar.

Kullanım kolaylığı ile fark yaratan diğer bir tente modeli, otomatik tentelerdir. Özellikle restoranlar gibi insan yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda kumanda ya da buton ile tente kontrolünü sağlamak önemli bir avantaj haline gelebilir. Otomatik tente modellerinin sağladığı diğer bir fayda sesiz ve güvenli bir şekilde açılabiliyor olmalarıdır. Bu sayede restoranlarda, müşterilerin rahatsız olması riski olmadan tentelerin kullanılması mümkün olabilir.

Restoran tenteleri, açık alanların yağmurdan, kardan, soğuktan ve rüzgardan olumsuz bir şekilde etkilenmesini önleyen tasarımları sayesinde restoran müşterilerine kış aylarında konforlu, kuru ve güvenli oturma alanları sunmaya yardımcı olur. Bu sayede restoranlar yalnızca iç mekanlarında müşterilerine hizmet vermek durumunda kalmazlar. Sonuç olarak işletme gelirinin artması da restoran tente kullanımının sağladığı avantajlar arasında sıralanabilir.

Restoranlarda sigara içilebilir alanlar oluşturmak için restoran tentelerinden faydalanılabilir. Restoran tentesi modellerinin kullanılmasıyla restoranlar müşterilerine, dört mevsim kullanabilecekleri oturma alanları oluştururlar. Restoran tentesi modellerinin kullanımı yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarının mobilyaların ve çeşitli aksesuarların rengini soldurmasını önler, gölgelik alanlar yaratır. Korunaklı, güvenli, şık ve stil sahibi dış alanları işletmenizin kullanımına kazandırmak için Tente Branda ile iletişime geçerek en iyi restoran tentesi modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Restoran tentesi kullanımından optimum fayda sağlamak için, tentenin yapısına ve hareketini sağlayan mekanizmalara dikkat edilmelidir. Restoranın özeliklerine ve ihtiyaçlarına göre otomatik ya da manuel tente modelleri arasından seçim yapılabilir. 

Restoran tentesi modellerinin üretildiği malzeme hem kullanım konforunu hem kullanım süresini etkileyen önemli bir faktördür. Paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilen restoran tentesi modelleri yağmur başta olmak üzere çok çeşitli etkenlere karşı etkili bir koruma sağlar. 

Üretim sırasında kullanılan tente kumaşının kalitesi çok önemlidir. Su geçirmeyen, hava şartlarından etkilenmeyen, dayanıklı, solmayan ve kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilen restoran tentesi modelleri uzun süreli kulanım imkanının yanı sıra dekorasyonun şıklığını öne çıkaran detaylar haline gelebilmektedir.

Restorant Tentesi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Restorant Tentesi fiyatı mekanın ölçülerine ve kullanıcının tercihine göre belirlenir. Tente sisteminin özelliklerine göre saha mühendislerinin yaptığı keşiflerden ve projelendirmeden sonra uzman ekiplerce tekliflendirilerek müşteriye sunulur.

Restorant Tentesi tüm hava koşullarında kullanıcıya konfor ve rahatlık sunmaktadır. Özellikle yağmur, rüzgar ve güneş ışınlarının olumsuz etkilerinden mekanı ve kullanıcıları koruyarak 4 mevsim konfor sağlar ve mekanda geçirilen vakti artırarak mekanı daha kullanışlı bir hale getirir.

Restorant Tentesi renk seçenekleri oldukça geniştir. Üretici firma kullanıcıların tercihine göre renk ve seçenekler sunarak tüm kullanıcıların istek ve ihtiyacına göre sistem tasarlamaktadır.

Müşteri Yorumları

İletişime Geçin!

Bize Ulaşın
Tenteks'e hoş geldiniz,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?